Udruženje privatnih doktora stomatologije je osnovano je 12.12.1998. godine u Banjoj Luci kao ideja nekoliko kolega doktora stomatologije u želji da se okupe u jedno strukovno udruženje, koje će zastupati interese, prije svega, kolega koje dolaze iz privatne stomatološke prakse.

Udruženje stomatologa je kroz čitavo svoje dosadašnje postojanje organizovalo najveći broj naučno-stručnih skupova, simpozijuma i kongresa na kojima su predavali eminentni stučnjaci iz različitih oblasti stomatologije, i kao takvo Udruženje stomatologa je postalo prepoznatljivo u našem širem okruženju.

Udruženje stomatologa je postalo punopravni član balkanske asocijacije udruženja iz oblasti stomatologije gdje imamo svoja dva predstavnika.

Na godišnjoj Skupštini, koja je održana 10.12.2016. godine u Tesliću izabrani su novi predsjednikk Udruženja, kao i novi članovi Upravnog odbora. Na pomenutoj Skupštini, usvojene su izmjene Statuta kojima je promjenjen naziv udruženja u: "Udruženje stomatologa Republike Srpske". Takođe je omogućeno da punopravni član Udruženja može biti svaki doktor stomatologije, koji je i član Komore doktora stomatologije Republike Srpske. Na ovaj način je ostvaren cilj da u naše članstvo primimo veliki broj kolega, koje nisu iz privatne prakse, misleći na kolege s fakulteta, domova zdravlja, Zavoda za stomatologiju Republike Srpske, a koji su spremni da zajedno sa nama svojim novim idejam poboljšavamo stanje naše struke u Republici Srpskoj.

Naš timTradicija & Iskustvo & Mladost

dr Dabić Saša

Predsjednik Udruženja
Alt Tag 1

dr Šimunović Dubravko

Predsjednik U.O.

dr Srdić Nenad

Član U.O. & Sekretar

dr Simić Gordana

Član U.O.
Alt Tag 1

dr Bastašić Suzana

Član U.O.
Alt Tag 1

dr Kostadinović Savo

Član U.O.
Alt Tag 1

dr Kovačević Siniša

Član U.O.
Alt Tag 1

dr Uzelac Pavelić Ivica

Član U.O.
Alt Tag 1

dr Lučić Miroslav

Član U.O.

 

 

Želite da postanete član USRS?

Ukoliko ste zainteresovani da budete dio velikog tima jedinog strukovnog udruženja iz oblasti stomatologije u Republici Srpskoj, informišite se o svim prednostima članstva!